HR ADVIESBUREAU IN JOBS ZONDER DIPLOMAVEREISTE Leve De Economie Sheet Check Profiel Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

hr adviesbureau in jobs

zonder diplomavereiste

Elke werkgever heeft recht op goed en betaalbaar personeel, ook als die werkgever geen diploma vraagt aan kandidaten. Akkoord?  

De ervaring als HR adviesbureau leert ons dat het een hele uitdaging kan zijn om net die mensen zonder diploma te vinden die bij jou passen en met wie je samen je onderneming kunt laten groeien. Vanuit onze rijke ervaring adviseren en coachen we met Leve De Economie daarom bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar één aanspreekpunt rond hun personeelsuitdagingen.

01

We helpen bij de aanwerving. We zijn er voor je. We maken de vacature voor je op, maken ze strategisch bekend en ontzorgen je doorheen het hele proces van de aanwerving. Meer zelfs: we bekijken ook de opties om een stage of leerwerkplek te integreren in je aanwervingsproces.

02

We helpen bij het kiezen van de tewerkstellingsmaatregelen waarvoor jij met je mensen in aanmerking komt. AWI, IBO+, VOP, Siné, artikel 61§7 privé, GBVS, BIS: we kennen alle maatregelen door en door en weten wat voor wie in te zetten. We gaan ook verder dan de  Vlaamse  of federale overheidsmaatregelen om jou verder te helpen. Leve De Economie denkt als HR adviesbureau altijd vooruit, heel persoonlijk en op jouw maat.

We zijn je adviseur en coach bij uitvoerende taken rond HR. Opleidingsplannen schrijven? POP-gesprekken voeren? Personeelsverloop en ziekteverzuim in je team verlagen? Wij zijn er voor je.

03

We zijn je businesspartner als je twijfelt rond een strategische keuze in je personeelsbeleid. Je luisterend oor. Je meedenkend hoofd bij kopbrekens. En zijn je dagen te kort om je ook nog eens in te lezen rond HR? Geen zorgen; wij zijn mee met de actualiteit en geven jou helder en gericht precies datgene mee wat voor jouw organisatie relevant is.

04

We doorgronden je HR-processen en maken ze efficiënter. Wat kan je aanpassen in je aanwervingsbeleid om ziekteverzuim of loonkost te beperken? Hoe pak je de loopbaanontwikkeling van je medewerkers concreet aan om hen goed te zien presteren en floreren? Met een HR- audit brengen we je ervaringen  strategisch in kaart. We cirkelen als een helikopter boven je bedrijf. Je hoogstpersoonlijke strategie en actieplan, die maken we helemaal op maat, met concrete acties die je stap voor stap kunt afvinken. Praktisch en met direct resultaat.

05

HR ADVIESBUREAU IN JOBS ZONDER DIPLOMAVEREISTE Leve De Economie SDG Tom Valerie

Hands-on, concreet en met een onderbouwde visie. Rechttoe, rechtaan, praktisch en zonder wolligheid of dure woorden. Zo werken we zelf het liefste als HR adviesbureau.

Wil je onze aanpak zelf ervaren en meteen bekijken wat we voor elkaar kunnen doen? Je bent van harte welkom voor een open babbel bij ons op kantoor in het Belga Business Bedrijvencentrum in Deinze.  Zo maak je meteen ook in de praktijk kennis met onze methodieken bij de mobiele archiefploeg en onze twee adviesbureaus. Welkom!